4x de mooiste pousada’s in de omgeving van Lissabon

Heeft u altijd al gedroomd om in een kasteel in Portugal te overnachten? Wij hebben 4 schitterende pousada’s in de omgeving van Lissabon voor u verzameld waar u een magische nacht kunt doorbrengen. Geniet van eeuwenoude historie, romantiek en oprechte gastvrijheid tijdens uw pousada verblijf.

Hoog boven de stad, binnen de muren van Kasteel van São Jorge, dat het stadsbeeld van Lissabon domineert. Dit 18e-eeuwse paleis is gebouwd op de fundamenten van een paleis van eerdere datum, de waterput dateert uit de middeleeuwen.

 • Restaurant & bar

  Voor het ontbijt is er een restaurant & er is een bar aanwezig!

 • Lounge

  Er is een prachtig gedecoreerde & sfeervolle lounge.

Dit van oorsprong 19e-eeuws paleis, geclassificeerd als Nationaal Museum, ligt op één van de heuvels vlak bij de historische wijk Belém. Vanuit de subtropische tuin heeft u uitzicht op de Taag. Een heerlijk resort hotel, rustig gelegen en toch midden in Lissabon.

 • Eten & drinken

  Er zijn twee restaurants & twee bars aanwezig voor een hapje & een drankje.

 • Buiten genieten

  Er is een zwembad met heerlijk zonneterras om te ontspannen.

 • Gezondheid

  Er is een healthclub met binnenzwembad, jacuzzi, sauna en fitness/gym.

Pal in het historische centrum op de hoek van het Restauradores-plein en Rossio. Dit voormalige paleis (1892) is nu een fantastisch 5 sterren hotel met een ouderwetse charme en zeer persoonlijke service.

Geopend in 1979, heeft met trots de Portugese geschiedenis doorstaan: in de 12e eeuw werd het een kasteel veroverd op de Moren, in de 15e eeuw was het een klooster en in 1755 werd het ernstig beschadigd tijdens de grote aardbeving. Een goede maar steile en bochtige weg voert u naar deze Pousada, gelegen op een imposante heuvel boven het stadje Palmela en op slechts 47 km van Lissabon.